Vaterán inditott aukcióim részletes termékleirásai

ELICINA Csigaprotein-krém 40gr

Saját Oldalaim
1 Havi adag Zero Nicotine Tapasz
3 Havi adag Zero Nicotine Tapasz
ELICINA Csigaprotein-krém 40gr
1 Havi adag Hoodia Fogyókúrás Tapasz
1 Havi adag Premium Hoodia Tapasz
Carb-Block-4 Szénhidrátblokkoló kapszulák: 3 havi adag
Metabo Extreme Zsirégetö kapszulák: 3 havi adag
Metabo 925 Zsirégetö kapszulák: 3 havi adag
Hoodia 5000 kapszula 90 db
Hoodia Diet Max 3 Havi adag
2 lépcsös Narancsbör elleni szett

A természet tudja a legjobban !

Remény a bőrproblémákkal küző emberek számára !

Az innovativ ápolókrém segit bármely tipusú pattanás (pl. szőrüszőgyulladás, rosacea), mitesszer, heg, szülési bőrhúzódás és borotválkozás okozta bőrirritáció esetén is.
Az ELICINA nem csupán a problémás bőr esetén ajánlott, hanem optimális ápolást nyújt napi használat során a ráncok eltüntetésében. A csodálatos hatását az ELICINA a fő alapanyagának köszönheti: a chilei csiga (Helix Aspersa Miller) váladékának. A csigák sokféle veszélynek vannak kitéve: horzsolások, vágások, baktériumok okozta gyulladások, virusok és gombák veszélyeztetik az érzékeny csigabőrt. Viszont a természet megáldotta a Helix Aspersa Miller csigafajtát azzal a képességgel, hogy egy olyan váladékot termeljen, amely az érzékeny bőrszövetét védi és akár súlyos sérülések esetén is gyorsan regenerálja. Ugyanezt a csodálatos hatást fejti ki a csigaváladék az embernél is: az optimális alapanyag kombináció bizonyithatóan alkalmas az emberi bőr ápolására és egészségesen tartására, természetes úton segitve számos bőrprobléma esetén.

A természet olyan hatóanyag kombinációkat ismer, amelyek optimális összetétele gyakran messze meghaladja a vegyi úton előállitott kozmetikai termékek hatását és elviselhetőségét. Az ELICINA titka a természetes alapanyagokban rejlik, amelyek egészen a középső bőrrétegekig beszivódnak.

Klinikai vizsgálatok során bebizonyitották a csigaváladék csodálatos hatását az emberi bőrre. Az ELICINA krém titka a csigaváladékban előforduló természetes hatóanyagok: allantoin, elasztin és kollagén, természetes antibiotikum, proteinek és vitaminok. Mélyen beszivódnak a középső bőrrétegekbe és ott fejtik ki hatásukat. Az ELICINA a természetből származó ideális bőrápolószer minden bőrtipusnak. A krém ugyanúgy ajánlott a problémás bőr ápolására, mint a normális bőrön megjelenő ráncok elfedésére és csökkentésére.
A fő alapanyagának köszönhetően - a chilei Helix Aspersa Miller csigafajta váladéka - számos bőrprobléma esetén segit az ELICINA krém, úgy mint: szőrtüszőgyulladás, rosacea, mitesszer, hegek, szülési bőrhúzódás, borotválkozái irritációk, ráncok és bogárcsipések

Az ELICINA HATÁSA:

- az elzárult pórusok felnyilnak,
- a bór megtisztul a baktériumoktól és virusoktól,
- a mitesszerek megszünnek,
- a bőr gyulladásai csökkenek,
- csökken a hegek keletkezése,
- megújulnak a sérült bőrszövetek,
- kisimulnak a finom vonalak és ráncok,
- új kollagén képződés indul be,
- serkenti az új sejtek képződését,
- selymes peeling (bőrradir) hatás,
- eltünnek az elhalt bőrsejtek,
- ellátja a bőrt természetes elasztinnal és kollagénnel,
- ápolja a bőrt, a bőr egészségesebben és fiatalabban néz ki,
- már az első használat után a bőr tapintása puha és selymes lesz.


A KRÉM ALAPANYAGAI:

Glükolsav: Egy gyengéd peeling-hatásnak köszönhetően a glükolsav eltávolitja az elhalt bőrsejteket és élénkiti a bőrregenerálódást. Ezáltal simábbá válik a bőr és a szövetek felfrissülnek. A glükolsav mindezek mellett szállitóanyagként szolgál a krém többi természetes alapanyaga számára.

Allantoin: A természetes allantoin egy hatékony bőrregeneráló. Az allantoin felpezsditi az új rugalmas sejtek, valamint a kollagén és a pigmentek képződését és ezenkivül pozitiv hatással van a bőr hidratálására.

Elasztin és kollagén: Az elasztin és kollagén teremtik meg a bőr számára a védelmet és segitik, hogy puha és sima maradjon. Amennyiben hiányoznak ezek a proteinek, a bőr elvesziti erősségét és feszességét, csúnya foltok jelennek meg. Ezenkivü az elasztin és a kollagén segiti a tápanyagok eljuttatását a bőr felső (látható) rétegeibe.

Természetes antibiotikumok: Ellentétben a vegyi antibiotikumokkal, ezek a természetben is előforduló antibiotikumok sokkal gyengédebbek a bőrrel. Megakadályozzák a gyulladások kialakulását a kötőszöveteken belül és hatékonyan megakadályozzák a baktériumok, virusok és gombák növekedését.

Vitaminok: Az ELICINA krém A, C és E vitaminokat tartalmaz, amelyek szintén fontos szerepet töltenek be a bőr egészségének és regenerálódásának biztositásában.


HASZNÁLATA:
 
A melegvizzel előzőleg megtisztitott bőrre kenje naponta fel az ELICINA krémet reggel és este. Fontos az adagolás. A kezelendő felületre mindig annyi krémet kenjen, hogy az elkenése és gyengéd bemasszirozása után egy habszerü hatás keletkezzen. Ha kimarad a habszerü hatás, akkor kenjen fel még egy kevés krémet.
Addig masszirozza a krémet, amig a bőr teljesen fel nem szivja.A használat első 7-10 napján a bőr megjelenésének egy enyhe romlása következhet be. A mély szövetrétegekben található gyulladáspontok, mitesszerek és egyéb bőrpiszkok a bőrfelszinre jönnek. Ez teljesen természetes és ez annak a jele, hogy az ELICINA hat.
Az ELICINA-ban található glükolsavak hatására egy enyhe peeling (bőrradir) hatás lép fel a bőrön. Ezért azt javasoljuk a nagyon száraz bőrü embereknek, hogy az ELICINA bemasszirozása után kenjenek a bőrükre hidratálókrémet is. Vegyes tipusú vagy zsiros bőr esetén ez nem szükséges. Megközelitőleg két hét után Ön már jelentős javulásokat észlelhet. A bőr feszesebb és selymesebb lesz. Mellékhatásoktól mentes.

A krém 40 gr-os gazdaságos kiszerelésben kaphatół.

Ára: 8200 Ft plusz postaköltség. Megvásárolható a Vaterán.