Vaterán inditott aukcióim részletes termékleirásai

3 Havi adag Zero Nicotine Tapasz

Saját Oldalaim
1 Havi adag Zero Nicotine Tapasz
3 Havi adag Zero Nicotine Tapasz
ELICINA Csigaprotein-krém 40gr
1 Havi adag Hoodia Fogyókúrás Tapasz
1 Havi adag Premium Hoodia Tapasz
Carb-Block-4 Szénhidrátblokkoló kapszulák: 3 havi adag
Metabo Extreme Zsirégetö kapszulák: 3 havi adag
Metabo 925 Zsirégetö kapszulák: 3 havi adag
Hoodia 5000 kapszula 90 db
Hoodia Diet Max 3 Havi adag
2 lépcsös Narancsbör elleni szett

 

Zero Nicotine - a legjobb segitség a leszokáshoz !
Próbálja ki Ön is kockázatok nélkül!


A Zero Nicotine újdonság a leszokást segitõ termékek között. Biztonságos és hatékony. Emellett 100%-ig természetes! Válassza a Zero Nicotine-t egészsége érdekében!


Mi a titka?


A Zero Nicotin tapasz használata könnyü, és biztonságos. Minden egyes tapasz olyan hatékony gyógynövénykivonatokat tartalmaz, melyek amellett, hogy megszüntetik a nikotinelvonási tüneteket, segitik szervezete megtisztitását a felhalmozott káros anyagoktól.
Ellentétben a nikotintapaszokkal, melyek a leszokás alatt is nikotint juttatnak a szervezetbe, anti-nikotin tapaszunk megszabaditja tõ
le!

A leszokás, a nikotinelvonás tünetei nagyon kellemetlenek. Ez az egyszerü tény az, ami még a legelszántabbakat is sokszor eltántoritja céluktól. Anti-nikotin tapaszunk hatása ezen alapul.

Kutatóknak sikerült kifejleszteni egy olyan új formulát, amely megszünteti a nikotin utáni vágyat, mindezt anélkül, hogy még több káros anyagot juttatna szervezetébe - egyszerüen a természetes hatóanyagok erejével!

Próbálja ki Ön is, és szabaduljon meg káros szenvedélyétõl !

Gondolkodott már rajta, hogy le kellene szoknia? Tegye meg! Érdemes!
Hogy miért? Csak néhány ok...

 • A családjáért: Ha leszokik, kevésbé valószinü, hogy házastársa, vagy gyermekei tüdõrákot kapnak, vagy szivbetegek lesznek. A passziv dohányzás is okozhat tüdõrákot és szivbetegségeket, még akkor is, ha õk soha nem is gyújtottak rá.
 • Születendõ gyermekeiért: A dohányzó nõknek kisebb az esélyük a teherbe esésre, gyakrabban veszitik el a magzatukat, és nagyobb az esélye a koraszülésnek is. A dohányzó férfiak megtermékenyitõ képessége is csökken, nagyobb az impotencia valószinüsége.
 • A bõréért: A dohányzók bõre hamarabb kezd öregedni, és több ránc alakul ki az arcukon, mint a nemdohányzókén. Különösen igaz ez a nõkre.
 • A szeméért: Ha abbahagyja a dohányzást, lecsökkenti a megvakulás veséŠlyét. Mérsékli ugyanis a vakság két fõ okának, a hályog és a a makuladegeneráció kialakulásának a veszélyét.
 • Hangulatáért: Lehet, hogy úgy gondolja, a dohányzás megnyugtat, a kutatások mégis azt bizonyitják, hogy a dohányzók idegesebbek, és gyakrabban depressziósak. A leszokás tehát nemcsak egészségesebbé, hanem boldogabbá is teheti.
 • A pénzért: Gondoljon arra a pénzre, amit cigarettára költ. És arra, mi másra költhetné...
 • Tüdejéért: Leszokás után 10 évvel már felére csökken a tüdõrák veszélye.
 • Szivéért: A szivinfarktus vezetõ halálok! Leszokás után egy évvel már felére csökken a veszélye.
 • Az életéért: Ha leszokik, tovább élhet. Sokkal tovább..
 • Önmagáért: Sok más betegség kialakulása csökkenthetõ még a dohányzás abbahagyásával, - mint például az agyvérzés, csontritkulás, húgyhólyagrák, stb.

HOGYAN HAT A ZERO NICOTINE?


Amikor rágyújt egy szál cigarettára, nem csak nikotint juttat a szervezetébe, hanem több száz más mérgezõ vegyületet és rákkeltõ anyagot ( tudta, hogy ezek némelyikét rovarirtásra, másokat holttestek tartósitására használják?). Valószinüleg tudja, hogy a dohányzás káros az egészségére, de vajon azt is tudja, hogy mennyire? A dohányzással összefüggõ betegsgek okoznak minden ötödik halálesetet az Egyesült Államokban. Ez 440000 emberéletet jelent évente csak az USA-ban! És mindez megelõzhetõ lenne!

Miért dohányoznak mégis ennyien? A nikotin a központi idegrendszer vegetativ dúcain hat, a dopamin-, az acetilkolin receptorokon fejti ki hatását. A dopaminreceptorok ingerlésével kellemes érzetet vált ki. A nikotin azonban gyorsan bomló anyag, ezért a kiváltott hatás is átmeneti. Megszünése után a szervezet jelzi a hiányát, és többet akar. Ez a fizikai függõség kezdete.

A Zero Nicotin a nikotin "kellemes" hatásait utánozza, anélkül, hogy újból mérget kellene bevinnie a szervezetébe.
Teste kevésbé érzi a nikotin hiányát, igy megszabadulhat az elvonás fizikai tüneteitõl, miközben a nyugtató, stresszcsökkentõ hatóanyagok a pszichés tüneteken segitenek.

 

A Zero Nicotine Patch egyes összetevõi csökkentik a megnövekedett étvágyat, és az ingerlékenységet is, melyek szintén a leszokás kellemetlen velejárói. Szervezete ráadásul könnyebben megtisztul a felhalmozódott méreganyagoktól, gyorsabban helyreáll légzõrendszerének egészsége.

A Zero Nicotine használatával a leszokás gyorsabb, és kevesebb stresszel jár.

A tapasz formula biztositja a hatóanyagok legoptimálisabb felszivódását. Segitségével a hatóanyagok egyenesen a véráramba kerülnek, nem kell az emésztõrendszeren és a májon keresztüljutniuk, igy sokkal hatásosabb a felszivódás.

Használata: Helyezzen háromnaponta új tapaszt a bõrére, miután az elõzõt eltávolitotta.

ÖSSZETEVÕK:

A Zero Nicotine természetes összetevõi egymás hatását segitve csökkentik a nikotin utáni vágyat, megtisztitják szervezetét a felhalmozódott méreganyagoktól.
A Zero Nicotin nyugtató, stresszcsökkentõ hatása mellett a kedélyállapotot is pozitivan befolyásolja, egyes hatóanyagai pedig csökkentik az éhséget, és az ingerlékenységet, melyek gyakori velejárói a dohányzásról való leszokásnak.

 • Tigrisfu / Gotu Kola (Centella asiatica) Segiti az agy és az egész központi idegrendszer mükdését. Enyhiti a fejfájást, leviszi a lázat, frissiti a memóriát, megszünteti a fáradtság érzését, valamint a depressziót. Segit alvászavar esetén is. Alkalmazható rekedtség esetén, köhögéskor, a keringési rendszer és a máj megbetegedésekor.

  A központi és a perifériás idegrendszerre csillapitó hatással van. Az idegrendszeren keresztül befolyásol számos biológiai mechanizmust - javitja a mentális funkciókat, meggátolja az agyban és az idegrendszerben zajló degeneráló változások kialakulását. Tökéletesiti a vérkeringést (visszerek, trombózis kialakulását korlátozza). Gyorsitja a trauma és a betegségek lefolyása után a belsõ szövetek regenerálódását. Modern tudományos kutatások bebizonyitották, hogy fiatalitó tulajdonságai is vannak.
 • Komló˝ (Humulus lupulus) Nyugtató, stresszoldó hatása a lelki, izomlazitó hatása pedig a leszokás testi tüneteit enyhiti hatásosan, emelett gyakran alkalmazzák emésztõszervi problémákra is.
 • Scutellaria laterifolia Hatékony gyógynövény, melyet széles körben használnak idegi eredetü problémák - köztük az álmatlanság, hisztéria, állandó idegesség - kezelésére, kábitószerekrõl való leszokás tüneteinek enyhitésére. Gazdag a központi idegrendszer müködéséhez elengedhetetlen ásványi anyagokban, igy nem csak nyugtatja, de erõsiti is azt. Szintén hatásos az idegi eredetü fejfájás, és a nyugtalanság kezelésére.
 • Zab (Avena sativa) Gazdag ásványi anyag, vitamin, aminosav és növényi rostanyag tartalma miatt, a zab több mint táplálék. Orvosság is. Méregtelenitõ hatása mellett a zab segit a cukorszint helyreállitásában, de tiz-húsz százalékkal csökkenti a koleszterin szintet is.
  Gazdag szaponinokban, flavonidokban és alkaloidákban, amik alapvetõ fontosságúak a hormonrendszer egyensúlyához.
 • Borsmenta (Mentha piperita) Keringésjavitó, és nyugtató hatású. Hatóanyaga, a mentol tisztitja a tüdõt, és a légzõrendszer többi részét, könnyiti a légzést.
 • Gyömbér (Zingiber officionale) Az egyik legrégibb füszer és orvosság. Elsõsorban émelygésre, gyomorproblémákra használják, de mivel hatóanyaga csökkenti a nyálkahártyák irritációját, igy megfázásos, vagy ahhoz hasonló tünetek esetén is hatásos.
  A gyömbér ezenkivül gazdag vitaminokban, és ásványi anyagokban, mint például kalcium, foszfor, vas, nátrium, kálium, magnézium.
 • Tárnics (Gentiana) Javitja az emésztést, és a vérkeringést. Gyulladáscsökkentõ hatású, ezenkivül segiti a pajzsmirigy egészséges müködését.
 • Mirha (Commiphora myrrha) A mirha használata többezer éves múltra tekint vissza. Az ókori görögök elsõsorban fertõtlenitõ és gyulladásellenes szerként használták. Számos értékes gyógyhatással rendelkezik, melyek közül a legfontosabbak: antimikrobiális, gyulladáscsökkentõ és sebgyógyitó hatású. Elsõsorban szájfertõzések, torokfájás, köhögés, és asztma kezelésében hatásos.
 • Sáfrányos szeklice (Carthamus tinctorius) Gyógyhatása, a krocetin nevü anyagának köszönhetõ, amely csökkenti a koleszterinszintet, a szivinfarktus megelõzésében is szerepe van, de vérnyomáscsökkentõ hatása is ismert. A virágok fõzetét, erõs köhögés, fulladás ellen használják.
 • Eukaliptusz (Eucalyptus) Antimikrobiális, antivirális (elsõsorban a légzõszervi-, húgyúti- és bõrfertõzéseket okozó kórokozókkal szemben), nyákoldó, köptetõ, emésztést javitó, és gyulladáscsökkentõ hatású. Az eukaliptuszolaj alkalmazásai közül elsõ helyen a légzõszervi betegségek emlithetõk meg. Az illóolajban lévõ eukaliptol segiti a légutakban letapadt káros váladék elfolyósitását és  javitja a légutak átjárhatóságát.
 • Vörös szilfa (Ulmus fulva) Nyugtató és méregtelenitõ hatású, emellett hatásos köhögéscsillapitó. Nedvesiti és nyugtatja az irritált nyálkahártyát. Segiti az immunrendszer müködését, és a belekben felgyült salakanyagok kiürülését is.
 • Édesgyökér (Glycyrrhiza glabra) Enyhe köptetõ, gyulladáscsökkentõ, görcsoldó, és antibakteriális hatású. Leggyakrabban felsõlégúti fertõzések kezelésére használják, de mivel javitja a vese müködését, igy a méregtelenitést is segiti. Hatóanyagai a depresszió és a kedvetlenség ellen is hatásosak.
 • Lucerna (Medicago sativa) Rengeteg értékes tápanyagot, vitaminokat, ásványi anyagokat és klorofillt tartalmaz. Csökkenti a kóros koleszterinszintet, a magas vérnyomást, és a szivinfarktus kockázatát. Hatásos a légzõrendszer problémáinak kezelésére is.
 • GolgotavirĂĄg (Passiflora) Hasznos gyógynövény idegesség, alvászavarok és enyhe depresszió kezelésére. A golgotavirág hazája Észak-Amerika déli része és Mexikó, ahol több mint 400 különbözõ változata létezik. Közülük több fajta terem lédús gyümölcsöt, amelyet fogyasztanak, és amelybõl igen izletes, maracuja néven ismert levet készitenek.
 • Hasznos szárcsalián (Smilax regelii) A kiválasztórendszer problémái esetén hatásos. Javitja az emésztést, a vérkeringést,és a vese müködését, igy kiváló méregtelenitõ. Gyakran használják hólyaghurut kezelésére, de energetizáló hatása miatt rosszkedv esetén is hatásos.
 • Amerikai viaszbokor (Myrica cerifera) Antibakteriális hatású, fõleg influenza, és meghülés tüneteinek enyhitésére használják, emellett segiti az immunrendszer müködését.
 • Kasvirág (Echinacea) Erõsiti a szervezet védekezõ képességét. Enyhe, középsúlyos megfázás, légúti és húgyúti fertõzés kiegészitõ és megelõzõ kezelésére alkalmas.

GYAKORI KÉRDÉSEK:

Hogyan hat a Zero Nicotine Patch?
A tapasz természetes hatóanyagai elsõsorban a vegetativ idegrendszerre hatnak, mint a nikotin. A Zero Nicotin a nikotin "kellemes" hatásait utánozza, anélkül, hogy újból mérget kellene bevinnie a szervezetébe.Teste kevésbé érzi a nikotin hiányát, igy megszabadulhat az elvonás fizikai tüneteitõl, miközben a nyugtató, stresszcsökkentõ hatóanyagok a pszichés tüneteken segitenek. A Zero Nicotine Patch egyes összetevõi csökkentik a megnövekedett étvágyat, és az ingerlékenységet is, melyek szintén a leszokás kellemetlen velejárói. Szervezete ráadásul könnyebben megtisztul a felhalmozódott méreganyagoktól, és gyorsabban helyreáll légzõrendszerének egészsége.

Mennyi idõ múlva hat a Zero Nicotine Patch?
A nikotin utáni vágy általában már 10-15 nap után csökken, és 30 nap után jelentõs javulás várható˝. Javasolt azonban a tapaszt 90 napig használni a visszaszokás elkerülése érdekében.

Mik a Zero Nicotine Patch Összetevõi?
A Zero Nicotine Patch kizárólag 100%-ig természetes összetevõkbõl áll. A hagyományos dohányzásról leszoktató tapaszokkal ellentétben nem tartalmaz nikotint, sem más káros anyagot.
Összetevõi: tigrisfü / Gotu Kola, komló Scutellaria laterifolia, zab, borsmenta, gyömbér, tárnics, mirha, sáfrányos szeklice, eukaliptusz, vörös szilfa, édesgyökér, lucerna, golgotavirág, hasznos szárcsalián, amerikai viaszbokor, és kasvirág.

Mennyi ideig elég egy doboz?
Minden doboz Zero Nicotine Patch 10 tapaszt tartalmaz. Minden tapasz 3 napig viselhetõ, ezalatt változatlan intenzitással fejti ki hatását. Egyetlen doboz igy egy egész hónapra elegendõ.

Mi az a bõrön át felszivódó formula?
A bõrön át felszivódó formula segitségével a hatóanyagok egyenesen a véráramba jutva fejthetik ki hatásukat, nem kell az eméztõendszeren és a májon keresztüjutniuk. Ezt a felszivódási formát egyre több helyen alkalmazzák a gyógyászatban.

Van-e bármilyen mellékhatása a Zero Nicotine Patch-nek?
A Zero Nicotine Patch kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmaz, és helyes használat esetén nincs semmilyen ismert negativ mellékhatása. Ha azonban a leszokás ideje alatt mégis rágyújt, enyhe hányingert, szédülést tapasztalhat. Ez csak annak a jele, hogy a tapasz hat.
A készitmény bármely összetevõjével szembeni túlérzékenység, vagy fennálló betegség esetén konzultáljon kezelõorvosával.

Hogyan használjam a terméket?
Háromnaponta helyezzen új tapaszt a bõrére, miután az elõzõt eltávolitotta. A tapaszokat minden alkalommal más helyre ragassza. Ha lehetséges válasszon szõrtelen bõrfelületet, hogy elkerülje a húzódást a tapasz eltávolitásakor. Ne használja az arcon, és a nemi szervek területén.

Zuhanyozhatok a tapasszal?
Igen. A tapasz egyedi formulájának köszönhetõen Ön bátran zuhanyozhat, fürödhet, vagy akár úszhat, alhat, végezheti mindennapi munkáját. A Zero Nicotine Patch használata semmiben sem fogja akadályozni.


MINDEN 8. MÁSODPERCBEN MEGHAL VALAKI A DOHÁNYZÁS KÖVETKEZTÉBEN !
 

 

HA  ÖN NAPI EGY DOBOZ (KB.500 Ft) CIGARETTÁT  SZIV EL, AKKOR 2008-BAN

182.500 FT-OT FOG CIGARETTÁRA KÖLTENI !  

 

Ára: 21.000 Ft plusz postaköltség.. Megvásárolható a Vaterán