Vaterán inditott aukcióim részletes termékleirásai

1 Havi adag Premium Hoodia Tapasz

Saját Oldalaim
1 Havi adag Zero Nicotine Tapasz
3 Havi adag Zero Nicotine Tapasz
ELICINA Csigaprotein-krém 40gr
1 Havi adag Hoodia Fogyókúrás Tapasz
1 Havi adag Premium Hoodia Tapasz
Carb-Block-4 Szénhidrátblokkoló kapszulák: 3 havi adag
Metabo Extreme Zsirégetö kapszulák: 3 havi adag
Metabo 925 Zsirégetö kapszulák: 3 havi adag
Hoodia 5000 kapszula 90 db
Hoodia Diet Max 3 Havi adag
2 lépcsös Narancsbör elleni szett

 

AZ ELHIZÁS LEGHATÉKONYABB TERMÉSZETES ELLENSZERE !

 

 • Folyamatos teltségérzetet kelt
 • Étvágytalanságot okoz
 • Jelentősen csökken a kalółriabevitel
 • Gyors és könnyü fogyás
 • 100%-ig természetes összetevők
 • Diéta, éhezés, és kellemetlen mellékhatások nélkül!

A Hoodia gordonii étvágycsökkentő hatása már évezredek óta ismert, világkörüli útját azonban csak néhány éve kezdte, hatalmas sikerrel. Titkát eddig a dél afrikai busmanok őrizték, akik hosszú sivatagi vándorlásaik és vadászataik során fogyasztják e növényt. A hoodia segitségével birják ki a több napos éhezést és tartóztatják meg magukat a zsákmány megdézsmálásától.

A Premium Hoodia Patch ennek a nagyszerü növénynek a hatóanyagát ötvözi a zöld tea zsirégető hatásával. A tapasz formulájának köszönhetően a hatóanyagok folyamatosan szivódnak fel a szervezetben.
A termék eredeti dél-afrikai hoodiát tartalmaz, 100%-ig természetes, adalékanyagmentes.

A Premium Hoodia Patch használatával diéta, és éhezés nélkül jelentősen - napi 1000-2000 kalóriával ! - csökken a kalóriiabevitel, könnyü és gyors fogyást eredményez!

HATÁSMECHANIZMUS:

A tulsúly és az elhizás korunk egyik legjelentősebb egészségügyi problémája, amely az energiabevitel és az energiafelhasználás közötti egyensúly zavara miatt lép fel.
Fogyáshoz a csökkentett energiabevitel, és a megnövekedett energiafelhasználás vezet.

A legtöbb fogyókúrás készitmény az energiafelhasználás növelését célozza, sajnos sok közülük egészségre káros módon.

A stimulánsok, mint például az efedratartalmú szerek a központi idegrendszerre hatnak, és bár valóban növelik az energialeadást, emellett olyan mértékben növelik a testhőmérsékletet, és a pulzusszámot, hogy az még az egyébként egészséges szervezetre is káros lehet.

 

A legtöbb túlsúlyos embernek azonban még ilyen drasztikus módszerekkel sem sikerül lefogynia.Miért?  Mert a fokozott energiafelhasználás mit sem ér, ha azt fokozott energiabevitel is kiséri. Márpedig erős igénybevétel esetén az éhség is nő !

A Premium Hoodia Patch használatával leküzdhető az a probléma, amellyel a fogyókúrázók többsége nap mint nap szembenéz, az:

 ÉHSÉG !

A hoodia gordonii nevü, kaktuszhoz hasonlitó, pozsgást a dél afrikai busmanok már évezredek óta használják éhségük kontrollálására. Ez a növény segiti őket hosszú sivatagi vándorlásaik során. A hoodia azonban nemcsak a kalahári sivatag lakói, hanem az amerikai és európai túsúllyal küzdő emberek számára is fontos segitséget jelent.

A hoodia hosszú időre megszünteti az éhséget, jóllakottság, teltség érzetét kelti, még ha hosszabb ideje nem ettünk is. Az utóbbi években számos klinikai tanulmány bizonyitotta hatásosságát. A kisérletek résztvevői annyit, és akkor ehettek, amikor csak akartak, a hoodiával kezelt személyek mégis veszitettek súlyukból. A különbség a kalóiabevitel mértékében keresendő. A hoodiát fogyasztó személyek étvágya, igy a kalóriabevitele is jelentősen csökkent - 1000-2000 kalóriával naponta!


Az erőteljes étvágycsökkentő hatásért felelős molekulát a tudósok P57 névvel izolálták, és bár jelentős erőfeszitések történnek szintetikus előálitására, ez eddig még nem sikerült.

A Hoodia fajok közül csakis a gordonii rendelkezik étvágycsökkentő hatással, és csakis a megfelelő körülmények között nőtt növényből nyerhető ki hatóanyag!

A Premium Hoodia Patch természetes, eredeti, adalékanyagmentes Hoodia gordnii kivonatot tartalmaz, valamint zöld tea kivonatot a zsirégetés, és méregtelenités segitésére. A tapasznak nincs egészségkárositó, vagy kellemetlen mellékhatása!

ÖSSZETEVŐK:

 • Hoodia gordonii A Hoodia Gordonii a Kalahári-sivatagban honos, szép szines virágú, kaktuszra hasonlitó növény. Az afrikai busmanok évezredek óta használják hosszú sivatagi vándorlásaik során az éhség legyőzésére.

  A hoodia hatóanyaga a hipotalamuszra hatva teltségérzetet okoz anélkül, hogy bármit is ettünk volna. Jelentősen csökkenti az étvágyat, és az éhségérzetet, igy csökken a kalóriabevitel, megszünik a nassolás, és nő az étkezések között eltelt idő.
  A hoodia fajok közül csakis a Hoodia gordonii, rendelkezik ezzel a tulajdonsággal!
 • Zöld tea (Camellia sinensis) A fekete teával ellentétben a zöld tea nem pusztán élvezeti szer, hanem természetes gyógynövény. A fekete tea a durvább levelekből készül, és füllesztik, tehát bomlási folyamat terméke. Keringési zavarokat is okozhat, oldatba vitt koffeinje kevesebb, csersavja fanyarabb, krolofillja tönkrement. A zöld tea azonban egyszerüen a Camellia sinensis napon száritott levele, amit száritás közben enyhén megsodornak, törnek, hogy izanyagai jobban kioldódjanak, ha leforrázzák.
  Serkenti a szellemi teljesitőképességet, a megfigyelő- és koncentráłóképességet, megelőzi a fáradtságérzetet. Mindezt ráadásul káros mellékhatások nélkül. A zöld tea a sejteket kárositó szabadgyököket leköti, akadályozza a hibás sejtek szaporodását. A japán országos rákkutató intézet szerint a zöd teát fogyasztókł szervezetében lassabban növekszenek a daganatok.

A doboz 10 db tapaszt tartalmaz.

Alkalmazása: 3 naponként uj tapaszt helyezzen fel szárz, szőrmentes bőrfelületre. A tapasz hatásának intenzitása a 3 nap alatt nem változik.

 


 Ára: 4600 Ft plusz postaköltség. Megvásárolható a Vaterán.