Vaterán inditott aukcióim részletes termékleirásai

1 Havi adag Hoodia Fogyókúrás Tapasz

Saját Oldalaim
1 Havi adag Zero Nicotine Tapasz
3 Havi adag Zero Nicotine Tapasz
ELICINA Csigaprotein-krém 40gr
1 Havi adag Hoodia Fogyókúrás Tapasz
1 Havi adag Premium Hoodia Tapasz
Carb-Block-4 Szénhidrátblokkoló kapszulák: 3 havi adag
Metabo Extreme Zsirégetö kapszulák: 3 havi adag
Metabo 925 Zsirégetö kapszulák: 3 havi adag
Hoodia 5000 kapszula 90 db
Hoodia Diet Max 3 Havi adag
2 lépcsös Narancsbör elleni szett

Afrika déli részén évszázadok óta alkalmazzák étvágycsökkentőként a HOODIA GORDONII kaktuszt.

A Busmanok e ritka növényt ősidők óta alkalmazzák, napjainkban is étvágycsőkkentőként élvezi a legnagyobb megbecsülést.

Amerikában már élvezik jótékony hatását. A világon megoldható lenne az elhizás problémája, ezzel az egyetlen növénnyel, mely most kezdi meghóditani Európát.

A hoodia hosszú időre megszünteti az éhséget, jóllakottság, teltség érzetét kelti, még ha hosszabb ideje nem ettünk is. Az utóbbi években számos klinikai tanulmány bizonyitotta hatásosságát. A kisérletek résztvevői annyit, és akkor ehettek, amikor csak akartak, a hoodiĂĄval kezelt személyek mégis veszitettek súlyukból. A különbség a kalóriabevitel mértékében keresendő. A hoodiát fogyasztó személyek étvágya, igy a kalóriabevitele is jelentősen csökkent - 1000-2000 kalóriával naponta!

 

Az erőteljes étvágycsökkentő hatásért felelős molekulát a tudósok P57 névvel izolálták, és bár jelentős erőfeszitések történnek szintetikus előállitására, ez eddig még nem sikerült.

A Hoodia fajok közül csakis a gordonii rendelkezik étvágycsökkentő hatással, és csakis a megfelelő körülmények között nőtt növényből nyerhető ki hatóanyag!

 

TERMÉKÖSSZETÉTEL:

 

HOODIA GORDONII-KAKTUSZ

Afrika déli részén évszázadok óta alkalmazzák étvágycsökkentőként a HOODIA GORDONII kaktuszt.

A Busmanok a ritka növényt ősidők óta alkalmazzák, napjainkban is étvágycsökkentőként élvezi a legnagyobb megbecsülést.

Amerikában már élvezik jótékony hatását. A világon megoldható lenne az elhizás problémája, ezzel az egyetlen növénnyel, mely most kezdi meghóditani Európát.

CITRUS AURANTIUM-KESERÜNARANCS

Az érett gyümölcsök héja tartalmaz citromsavat és keserü flavonoidokat is. Ezek a hatóanyagok étvágytalanság és hiányzó illetve elégtelen gyomornedvképződés esetén segitenek, könnyiti az emésztést, gyorsitják az anyagcserét.

PAULLINA CUPANA-GUARANA

Indiánok csodanövénye, mely Guarana néven vált a világon ismertté. A bennszülöttek már évszázadok óta afrodiziákumként és energiaforrásként használják. Koppenhágában klinikai vizsgálatokkal kimutatták, hogy a fizikai aktivitást növeli, fáradtságérzetet csökkenti, jobban elviselhetőbbé teszi a stresszt és átlagosan több kg-ot fogytak tőle az emberek.


ALKALMAZĂSA:

A tapaszt megfelelően letisztitott, száraz, szőrmentes helyre helyezze fel. A legmegfelelőbb hely a kar belső oldala, illetve a mellkas. Minden nap egy tapaszt használjon fel, a hatékonyság érdekében mindig 24 óra elteltével, reggel cserélje le a tapaszt. Az új tapaszt új helyre ragassza fel, hogy a bőr tudjon lélegezni. Az eltáĄvolitott tapasz nyoma szappanos, langyos vizzel mosható le.


1 doboz 30 db tapaszt tartalmaz, ami egy hónapra elegendő

Ára: 4600  Ft plusz postaköltség. Megvásárolható a Vaterán.