Vaterán inditott aukcióim részletes termékleirásai

Hoodia Diet Max 3 Havi adag

Saját Oldalaim
1 Havi adag Zero Nicotine Tapasz
3 Havi adag Zero Nicotine Tapasz
ELICINA Csigaprotein-krém 40gr
1 Havi adag Hoodia Fogyókúrás Tapasz
1 Havi adag Premium Hoodia Tapasz
Carb-Block-4 Szénhidrátblokkoló kapszulák: 3 havi adag
Metabo Extreme Zsirégetö kapszulák: 3 havi adag
Metabo 925 Zsirégetö kapszulák: 3 havi adag
Hoodia 5000 kapszula 90 db
Hoodia Diet Max 3 Havi adag
2 lépcsös Narancsbör elleni szett

ÖSSZETÉTELE:


Hoodia Gordonii: A Hoodia Gordonii kaktusz a délafrikai busmannok átalt őhonos növény az éhség- és szomjúságérzet csökkentése érdekében. Évezredek óta használják a hosszú vadászatok alatt.


Gymnema Sylvestris: Az indiánok egyszerüen csak "cukorgyilkosnak" nevezik e növényt. A Gymnema Sylvestre sikeresen kontrollálja a vércukorszintet, optimális szinten tartja, s nem engedi a normális érték fölé menni, illetve alá csökkenni.

Phosphatidyl Serine 20%:  Ez az elem megemeli a Hoodia Diet MaxTM hatékonyságát !

Guarana (mag): Dél-afrikai babféle, jelentősen megemeli a szervezet energiaszintjét !

Chromium Polynicotinate: Az egyetlen formula mely bizonyitottan elősegiti a zsir cukorrá alakitását ( inzulin funkció), egyensúlyban tartja a vércukorszintet és alacsony szinten tarta a koleszterolt. A Chromium Polynicotinate  300-szor hatékonyabb mint az általában használatos Chromium Picolinate. A Niacin-bound chromium család tagja, mely szükséges a normális protein, zsir és szénhidrát anyagcseréjéhez.

ALKALMAZÁSA:

Étkezés közben 1-2 egy kapszula, bő vizzel lenyelve. Napi megengedett mennyiség maximum 6 kapszula. Egy teljes kúrához kb. 3 doboz szükséges. Egy doboz 60 db kapszulá tartalmaz. Potasszium szedése javasolt.

Kiknek ajánlott:

A készitmény elsősorban olyan személyeknek ajánlják, akiknek legalább 15 kg súlyfeleslegük van, valamint olyan személyeknek, akik nem tudják megállni a "nassolást", akkor sem ha ténylegesen nem is éhesek. 

dietmax.jpg

Ára: 15.900 Ft plusz postaköltség.  Megásárolható a Vaterán