Vaterán inditott aukcióim részletes termékleirásai

Hoodia 5000 kapszula 90 db

Saját Oldalaim
1 Havi adag Zero Nicotine Tapasz
3 Havi adag Zero Nicotine Tapasz
ELICINA Csigaprotein-krém 40gr
1 Havi adag Hoodia Fogyókúrás Tapasz
1 Havi adag Premium Hoodia Tapasz
Carb-Block-4 Szénhidrátblokkoló kapszulák: 3 havi adag
Metabo Extreme Zsirégetö kapszulák: 3 havi adag
Metabo 925 Zsirégetö kapszulák: 3 havi adag
Hoodia 5000 kapszula 90 db
Hoodia Diet Max 3 Havi adag
2 lépcsös Narancsbör elleni szett

TERMÉKISMERTETÖ: 

"Képzelje el: egy növény, mely megöli az étvágyat. Olyan molekulát tartalmaz, mely azt sugallja az agynak, Ön jóllakott, a szervezetnek nem kell több kalória." Quote from BBC News Report, 30.05.2003. A Kalahári Sivatag őslakosai - Földünk egyik legősibb és legprimitivebb népcsoportja - évezredek óta fogyasztja e növényt a hosszúra nyúlt vadászatok során kialakult kinzó éhségérzet megszüntetésére. Amikor dél-afrikai tudósok elkezdték elemezni a Hoodia Gordonii nevü növényt, egy addig ismeretlen molekulát fedeztek fel benne, melyet P57-nek neveztek el. E molekula a felelős az éhségérzet megszünéséért s a tudomány jelenlegi állása szerint ez az egyetlen növény, melyben megtalálható. E ténynek köszönhetően a Hoodia-5000 segitségével Ön könnyen és szenvedémentesen szabadulhat meg felesleges kilóitól. A készitmény 100% tisztaságú Hoodia Gordonii kivonaton kivül más anyagot nem tartalmaz.  Ephedra- és mellékhatás mentes.

ÖSSZETÉTELE:
Hoodia Gordonii  PE_20:1

A Hoodia alapú készitmények a Hoodia Gordonii ritkasága, és nagyon magas világpiaci ára miatt sajnos nagyságrendileg magasabbak, mint a Metabo Termékcsalád bármely tagja, viszont SOKKAL hatékonyabbak is. Ha Ön jelentős (legalább 20 kg) súlytöbblettel rendelkezik,  akkor válasszon Hoodia tartalmú készitményeket.

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK:

Hogyan hat a P57 nevú molekula a szervezetre ?

A Hoodia Gordonii-ban található P57 az agy éhségérzetért felelős részében hat, megemelve egy - a glukózhoz hasonlatos- kémiai elem szintjét. Ez a jel 10.000-szer erősebb mint amit a glukółz hoz létre az agyban. Ennek hatására a Hypotalamus-ba (kisagy) egy jel fut be, mely azt "mondja": Elég tápanyag jutott a szervezetbe, lecsökkentve ezáltal az étvágyat és megszüntetve az éhségérzetet. Ez a csodálatos molekula a növényben felfedezett u. P57. A P57 tulajdonképpen "becsapja" az agyat, jelezvén hogy nem kell többet enni.

Mit jelent a termékösszetételben található 20:1 arány ?

20 kg nyers Hoodia Godronii levélből 1 kg száraz koncentrátumot nyertek. Tehát a töménységre utal.

Mit jelent a termék nevében az 5000 ?

1 adag ( 2 kapszula ) 5000 mg 20:1 töménységü Hoodia Gordonii kivonatot tartalmaz.

Terhes és szoptatós nők használhatják a készitményt ?

Nem. Ők semmilyen fogyókúrás készitményt nem alkalmazhatnak orvosi felügyelet, vagy javaslat nélkül.

Mi az alapvető különbség a szintén kapható Metabo Extreme, Metabo Ultra Max és e készitmény között ?

Az alapvető különbség: az első kettő ZSIRÉGETŐ készitmény, a Hoodia 5000 ÉTVÁGYCSÖKKENTŐ. Mivel a Hoodia Gordonii megszünteti az éhségérzetet, ezért a legnagyobb mértékü fogyás a hoodia gordonii tartalmú készitményektől váható.

Melyiktől várható jobb eredmény?

A zsirégető készitmények a már a szervezetbe bekerült energiát égetik el. ELÖSZÖR  a felesleges kalóriát fogja elégetni, csak AZUTÁN tudja a már korábban felhalmozottat. Ha Önnek a szükségesnél több a napi kalóriabevitele, akkor lehet hogy a felhalmozottat már nem tudja elégetni. Ez azt eredményezheti hogy nem fog sem hizni, sem pedig fogyni. A HOODIA Gordonii alapú készitmények alkalmazásával a szervezetbe már be sem kerül a felesleges kalółria, mivel Ön csak annyit fog enni, mennyi energiára az Ön szervezetének szüsége van. Igy a szervezete AZONNAL a már korábban felhalmozott zsirokat kezdi lebontani.

Minden HOODIA alapú készitmény egyforma ?

Nem. Amikor felfedezték e növény étvágycsökkentő hatását, akkor elkezdtĂŠk a növényt mesterségesen termeszteni, főleg Kinában. A klimaváltozás és egyéb körülmények miatt azonban a mesterségesen termesztett növényekben a P57 nevü molekula csak igen kis mennyiségben fordul elő. Mieőtt Hoodia alapú készitményt vásárol, kérje az eladót hogy a Dél-afrikai eredetigazolását mutassa be.

Ezt minden nagykereskedő a viszonteladók rendelkezésére bocsátja.

Használata: Naponta 3x2 kapszula étkezések között. Igyon legalább 2 liter folyadékot naponta. Potasszium szedése a fogyókúra alatt javasolt.

Tartalma: 90 db/doboz

Ára: 27500 Ft plusz postaköltség.  Megásárolható a Vaterán