Vaterán inditott aukcióim részletes termékleirásai

Metabo 925 Zsirégetö kapszulák: 3 havi adag

Saját Oldalaim
1 Havi adag Zero Nicotine Tapasz
3 Havi adag Zero Nicotine Tapasz
ELICINA Csigaprotein-krém 40gr
1 Havi adag Hoodia Fogyókúrás Tapasz
1 Havi adag Premium Hoodia Tapasz
Carb-Block-4 Szénhidrátblokkoló kapszulák: 3 havi adag
Metabo Extreme Zsirégetö kapszulák: 3 havi adag
Metabo 925 Zsirégetö kapszulák: 3 havi adag
Hoodia 5000 kapszula 90 db
Hoodia Diet Max 3 Havi adag
2 lépcsös Narancsbör elleni szett

A METABO 925 egy olyan természetes -gyógynövény alapú- táplálékkiegészitő, mely felgyorsitja a szervezetben végbemenő anyagcserét, s elégeti az elraktározott zsirt. Hatékony, természetes alapanyagú és EFFEDRA-mentes szervezetkimélő készitmény.

A METABO 925 olyan természetes zsirégető adalékokat tartalmaz, melyek az anyagcsere felgyorsitása mellett, megemelik a szervezet energiaszintjét, ugyanakkor lecsökkentik az étvágyat.

Ellentétben más zsirégetö készitményekkel, a METABO 925 egy olyan készitmény, mely mentes az olyan mellékhatásoktól, mint pl. idegesség, ingerlékenység, fáradékonyság. A METABO 925 olyan kimélő formula, mely kontrollálja és egyensúlyban tartja a szervezetben lezajló folyamatokat, valamint kellő energiamennyiséget  biztosit a fogyókúra egész ideje alatt.

Müködése:

A zsí­régetés tulajdonképpen az a folyamat, amikor a szervezet a felhalmozott zsí­rokat energiává alakítja. A zsírégetés hatékonysága megemelhető különféle ételekkel (káposzta, ananász), többletmozgással,  vagy hideghatással.( A hidegben a szervezet a kihülés ellen zsirégetéssel védekezik, mivel a zsirégetés hőfelszabadulással jár. ) Fokozható továbbá különféle edzésprogramokkal, kemény fizikai munkával, vagy pedig egy jól megválasztott természetes zsírégető készítménnyel.

ÖSSZETÉTELE:

Chromium Polinicotinate: Klinikai kisérletek igazolták, hogy a Chromium Polinicotinate segiti a szervezet zsirlebontását. A kisérletben 22 túlsúlyos személy vett részt, akik a METABO 925 nevü készitményt kapták. Átlagban 6.2 lbs (1 lb cca. 0.45dkgr) súlycsökkenést értek el, mig az a csoport, akik placebo készítményt kaptak, csupán 3.4 lbs-t. A kisérlet egyértelmüen igazolta, hogy a Chromium Polinicotinate tartalmú szerek használata a testfelépítés javulásához vezet, ami a zsí­rtömeg csökkenésének köszönhető. Az alanyok nem váltak idegessé, ingerlékennyé a kisérlet alatt, sőt fizikai aktivitásuk, állóképességük is emelkedett. (Forrás: Gilbert Kaats, PhD of the Health on Medical Research Foundation in San Antonio and Lead Investigator in the Study)

Calcium Pyruvate: A Calcium Pyruvate jelentős szerepet tölt be az élelmiszer enrgiává alakitásának a folyamatában. A Calcium Pyruvate megnöveli a sejtek átjárhatóságát, valamint azt az energiamennyiséget, melyet a sejtek az enegiatermeléshez (zsí­régetés) használnak. Minnél több energia ég el, annál kevesebb raktározódik el a szervezetben. Egy másik kisérlet, melyben 14 elhizott nő (Átlagsúly 256 lbs cca 115.2 Kg) vett részt: 3 héten keresztül 1000 Kalóriás folyékony diétán voltak. Azok a személyek, akik Calcium Pyruvat-ot is kaptak a diéta folyamán 48%-kal többet fogytak, mint a sima diétán levők. (Forrás: Ronald D. Stanko MD, University of Pittsburgh Orvosi Tanszék)  

Corean Ginseng Complex: A koreai ginseng egy régóta közkedvelt gyógynövény, melyet az energiaszint növelésére, valamint az immunrendszer erősítésére használnak. Megvédi a szervezetet a stressz és kimerültség ellen. A koreai ginseng-ben található vegyületek megóvják a szervezetet a ví­rusokkal, kóros baktériumokkal és bizonyos megbetegedésekkel  szemben. Továbbá jótékony hatással van az idegrendszerre, valamint a túlzottan alacsony vércukor-szintre.

L-Phenylalanine: Az L-Phenylalanine nélkülözhetetlen az adrenalintermeléshez. Megnöveli a C Vitamin felszivódásának a hatékonyságát, ami az anyagcseréhez alapvetően szükséges. Az L-Phenyilalanine szabályozza a nomális pajzsmirigymüködést is, ami viszont azt szabályozza, hogy az élelmiszer a szervezetben milyen gyorsan égjen el, továbbá megakadályozza a káros anyagok lerakódását a szervezetben, elsősorban a húgyhólyagban.

L-Tyrosine: Az L-Tyrosine nevü aminósav nélkülözhetetlen a T3 termeléshez, ami segí­t szinten tartani a thyroid nevü hormont és az anyagcserét ideális szinten tartja. Az L-Tyrozine fontos továbbá a norepinephrine termeléshez, ami egy természetes zsírégető hormon.

Egy doboz METABO 925 60 db kapszulát tartalmaz. Adagolása: Étkezés közben 1-2 kapszula kevés élelmiszerrel lenyelve. Megengedett napi mennyiség: 6db/nap.

Fogyókúra ideje alatt igyon naponta legalább 2-3 liter folyadékot. Kiegészitésként Potasszium szedése javasolt.

Ára: 10700 Ft plusz postaköltség.  Megásárolható a Vaterán